Cum pot suprapune două fotografii în Photoshop pentru a reduce zgomotul?

Salutare!

Pentru a suprapune două fotografii în Photoshop și a reduce zgomotul, urmează acești pași:

Pasul 1: Deschide fotografii în Photoshop

Deschide cele două fotografii pe care dorești să le suprapui în Photoshop. Poți face acest lucru făcând clic pe File (Fișier) în bara de meniu și apoi pe Open (Deschide). Selectează fotografiile pe care dorești să le utilizezi și apasă pe Open (Deschide).

Pasul 2: Creați un nou document

Acum că ai deschis fotografiile, creează un nou document în care să suprapui cele două imagini. Fă clic pe File (Fișier) în bara de meniu, apoi pe New (Nou) pentru a deschide fereastra de creare a unui nou document. Aici, poți seta dimensiunile și rezoluția pentru noul document. Asigură-te că setezi dimensiunile potrivite pentru a se potrivi cu fotografiile pe care le-ai deschis anterior.

Pasul 3: Suprapune fotografiile

Acum că ai creat noul document, trage fotografiile deschise în acest nou document. Poți face acest lucru selectând stratul cu fotografia și apoi făcând clic și trăgând fotografia în noul document. Asigură-te că fotografiile sunt aliniate corect în noul document.

Pasul 4: Reduce zgomotul

Pentru a reduce zgomotul în fotografiile suprapuse, folosește funcția Noise Reduction (Reducere zgomot) din Photoshop. Poți găsi această opțiune făcând clic pe Filter (Filtru) în bara de meniu, apoi pe Noise (Zgomot) și apoi pe Reduce Noise (Reducere zgomot). Aici, poți ajusta setările pentru a reduce zgomotul în fotografiile tale. Asigură-te că aplici ajustările doar pe stratul sau straturile relevante.

Pasul 5: Finisează imaginea

După ce ai redus zgomotul, poți ajusta și alte aspecte ale fotografiei pentru a obține rezultate mai bune. Poți utiliza instrumentele de corecție pentru a ajusta luminozitatea, contrastul și culorile. De asemenea, poți aplica și alte filtre sau efecte pentru a îmbunătăți aspectul general al imaginii.

Pasul 6: Salvează și exportă

După ce ai făcut toate ajustările necesare, este timpul să salvezi și să exporti imaginea finală. Fă clic pe File (Fișier) în bara de meniu, apoi pe Save (Salvează) pentru a salva lucrarea Photoshop în format PSD. Dacă dorești să exporti imaginea într-un format diferit, fă clic pe File (Fișier) în bara de meniu, apoi pe Export (Export) și selectează formatul dorit.

Acești pași te vor ajuta să suprapui două fotografii în Photoshop și să reduci zgomotul. Asigură-te că experimentezi cu setările și instrumentele disponibile în Photoshop pentru a obține rezultatele dorite. Succes!

Curiozitate: Did you know that Photoshop was created in 1987 by Thomas Knoll and John Knoll? It has since become the industry standard for image editing and manipulation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *