Cum pot schimba organizarea folderelor în Lightroom?

Salut!

Pentru a schimba organizarea folderelor în Lightroom, urmează acești pași:

1. Deschide modulul Bibliotecă

– În partea de sus a interfeței Lightroom, dă clic pe modulul Bibliotecă. Acesta este reprezentat printr-un icon cu o carte.

2. Selectează folderul pe care dorești să îl reorganizezi

– În panoul din partea stângă a interfeței, vei vedea o listă de foldere. Găsește folderul pe care dorești să îl reorganizezi și dă clic pe el pentru a-l selecta.

3. Utilizează panoul de Navigare pentru a rearanja folderul

– În partea de sus a panoului din stânga, vei vedea un panou denumit Navigare. Aici vei găsi o listă cu toate folderele tale.
– Pentru a rearanja folderul, pur și simplu trage-l și plasează-l într-o altă poziție în cadrul listei de foldere. De exemplu, poți muta folderul într-un alt folder părinte sau poți rearanja ordinea folderelor.

4. Reorganizează subfolderele

– Dacă folderul pe care dorești să îl reorganizezi conține subfoldere, poți rearanja și aceste subfoldere în același mod.
– Deschide folderul pentru a vedea subfolderele și utilizează același pas anterior pentru a le rearanja.

5. Salvează schimbările

– Lightroom va salva automat schimbările făcute în organizarea folderelor, astfel încât nu trebuie să faci nimic în plus pentru a le salva.

Este important de menționat că schimbările pe care le faci în organizarea folderelor în Lightroom nu vor afecta în mod direct fișierele sau structura folderelor pe computerul tău. Lightroom este doar o aplicație care organizează și afișează fișierele tale într-un mod convenabil, fără a le muta sau a le modifica în mod fizic.

Sper că acest răspuns te-a ajutat să înțelegi cum poți schimba organizarea folderelor în Lightroom. Dacă ai alte întrebări, nu ezita să le pui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *